Nunta Ebei rămâne o nuntă. N-am înțeles de ce au insistat televiziunile să transmită și să comenteze, până la greață, evenimentul din familia Reîntorsului.

A fost accidentat un ministru, Ecaterina Andronescu. Tot ea a anunțat amânarea începerii anului școlar. S-a încheiat BAC-ul de toamnă. Catastrofal, din nou. În Franța, s-a răsturnat un autocar plin de copii români, unul a și murit. Viviane Reding  ne-a spurcat încă odată. Rus a șters pe jos cu USL. Astea au fost celelalte subiecte din week-end. Generoase. Mult mai generoase decât într-o zi lucrătoare. Dar televiziunile noastre de știri insistă ca în reclama interzisă de la Altex: Batman, Batman.

Mie mi se pare c-au cam sărit gardul. Cum l-au sărit și idioții adunați să-i huiduiască la cununia civilă și la cea religioasă. Ce are sula cu Prefectura numai ei știu. Eventual știe Voiculescu. Vreau să cred că nimeni din PSD și PNL n-are vreo legătură. Tare mi-e că greșesc.

Băseasca nu trebuia să se mărite, că e a lui Băsescu, eventual ar fi avut voie să-și pună un țol în cap și să se căiască pentru greșelile tatălui, până la al șaptelea neam.