La Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit a intrat într-o buclă temporală. Asta ar fi fost mișto dacă ar fi ieșit din buclă prin 2015 după terminarea crizei economice. Numai că instituția a ieșit doar pe 19 octombrie. Așa se explică de ce pe saitul instituției s-au publicat rezultatele concursului din 19 octombrie (foto). Nu-mi bat capul ce-i cu datele și cine le-a încurcat, însă pot spune că n-a luat niciunul dintre favoriți.

S-a vehiculat mult numele lui Andrei Seto, unul dintre tinerii pesediști, fratele lui Bogdan Seto, purtătorul de cuvânt al organizației județene a PSD. A fost respins, cum respins a fost și Silviu Botez, alt tânăr pesedist, fost jurnalist sportiv, actualmente angajat al Consiliului Județean, fiul fostului consilier județean Mircea Botez. Nu știu nimic de cel care a fost declarat admis, Octavian Gabriel Filip Chirilă. Dar promit să mă pun la punct cu informația.

UPDATE

Completarea o fac pentru comentariile doi şi trei. Mai pun o poză. Mie mi se pare că astea-s reyultatele de pe 19 octombrie. Ar fi culmea ca admisul de astăzi să fie respins pe 19. Concurează singur. 🙂 Dacă iese pe locul doi îmi cer scuze pentru postare.