stavarache antonescuPodul de la Mărgineni este proiectul, ca să nu zic păsărica, lui Stavarache. E 100% băcăuan, dacă iau în considerare şi constructorul. Nu pot decât să-l felicit sau să-i felicit! Era să uit, finanţarea este de la UE.

Mâine, la tăierea de moţ, se vor cocoţa pe pod două personaje care n-au nicio treabă cu lucrarea respectivă: Crin Antonescu şi Eduard Helvig.

Am aflat „pe surse” că, de fapt Antonescu şi Helvig au venit să anunţe că, împreună cu Ministrul Sănătăţii, Nicolăescu, şi cel al Finanţelor Publice, Chiţoiu, au răzbit în lupta cu bugetul şi că au alocat banii necesari finalizării Spitalului Municipal, un alt obiectiv extrem de important pentru băcăuanii care o vor vota pe nevasta prezidenţiabilului, mai întâi, după care îl vor vota şi pe el. Important este şi pentru colegul şi prietenul Romeo Stavarache, mai ales din punct de vedere politic, dar şi emoţional.

Mi-aş dori ca pasajul de mai sus să nu fie doar o glumă de-a mea, iar Antonescu să îmi spună mâne că este adevărat.

În alt registru, Crin Antonescu şi Eduard Helvig sunt mâine oaspeţii lui Romeo Stavarache atât în calitate de primar al urbei, cât şi de preşedinte al judeţenei PNL.

La ora 12.00, vor participa la inaugurarea Pasarelei Mărgineni, la 14.30, vor fi prezenţi la Delegația Permanentă a organizației județene a PNL, iar la ora 16.00. vor susţine, împreună cu Romeo Stavarache o conferinţă de presă.