Andra e așteptată cu nerăbdare la Bacău!

Super-spectacolul „Traditional” a avut vânzări record deja: biletele puse în vânzare pentru data de 6 aprilie s-au epuizat în 24 de ore. Cererea foarte mare i-a determinat pe organizatorii evenimentului, www.bacauevent.ro, să o convingă pe cea mai iubită artistă din România să mai concerteze încă o zi la Teatrul de Vară.

Astfel, fanii Andrei o vor putea vedea interpretând piese din folclorul național și duminică, pe 7 aprilie.

Concertul Traditional de duminică începe tot de la ora 19:00 si este, la fel ca si cel de sâmbătă, un omagiu adus muzicii romanești, un spectacol cu multe momente inedite, invitați speciali și piese originale sau reinterpretate.

Artista va fi acompaniată de Orchestra Fraților Advahov și și-a propus ca prin piesele ei să unească toate generațiile de români, indiferent unde s-au născut și unde trăiesc acum.

……………………………………………………………………………………………………………………………..

După fabulosul succes de anul trecut, ANDRA, cea mai iubită voce din România, revine pe scena Teatrului de Vară „Radu Beligan” din Bacău cu un alt spectacol-eveniment.

ANDRA invită moldovenii la Marea Unire Muzicală pe 06 aprilie 2019, de la ora 19:00 la Teatrul de Vară Bacău, la concertul TRADIȚIONAL, în cadrul căruia va interpreta piese iubite din folclorul românesc, culese din toate regiunile istorice ale țării.

În vara anului 2018, ANDRA a susţinut primul concert pe scena Teatrului de Vară „Radu Beligan” din Bacău, „Aievea”, acesta fiind „sold out” cu o luna înainte de data evenimentului, lucru unic în țară.

Fotografiile sunt de la concertul Aievea – Bacău