Surse din mediul politic susțin că nici directorii USL nu se simt prea bine. Stavarache și Benea s-au apucat de reîmprospătat garniturile de directori, la regiile și firmele din subordinea instituțiilor pe care le conduc cei doi.

Cea mai spectaculoasă schimbare ar putea fi cea a directorului de la CRAB (fostul RAGC) Răzvan Găină. N-am înțeles care ar putea fi cauza, însă e ciudată informația din mai multe motive. Găină a ajuns să conducă regia de apă cu acceptul lui Stavarache și Benea, iar relațiile dintre cei doi nu par să se fi deteriorat în ultima perioadă. Mai mult, în această perioadă, la CRAB este în desfășurare o licitație de aproximativ 11 milioane de euro. În mod normal nu se schimbă caii în timpul cursei. Oricum, nu a transpirat nicio informație despre cine ar putea să-l înlocuiască pe Răzvan Găină.

Despre schimbarea lui CET s-a mai scris.  Adrian Sorin Capăt are zilele numărate în funcția de director general. Sursele mele zic că numărătoarea se va opri pe 28 septembrie. Măcar aici se vorbește că Iulian Stănilă ar putea să-i fie înlocuitor, însă, în ultima vreme a mai apărut o variantă de lucru.