foto mediafax

Dubițele negre de la DNA au invadat astăzi Bacăul. Una era la poarta locuinței președintelui Dragoș Benea.

Pe el l-am și văzut zicând ceva, însă nu acasă ci pe scările Consiliului Județean. Am zis bine ”l-am văzut”, pentru că nu l-am auzit. Colegii mei care l-au și înregistrat pe camere, zic c-a zis, în clar, că n-are mandat de reținere sau aducere.

Nici DNA nu zice asta. Zice doar despre percheziții: 28 de percheziţii domiciliare în locaţii situate pe raza județului Bacău, între care 3 instituţii publice.

Despre duba de la poarta lui Benea v-am zis. Am mai văzut două în parcarea din spatele Consiliului Județean (una era de la Jandarmerie). Una a stat cam ilegal parcată la clădirea Buena Vista.

Mai știu aproape sigur de două percheziții, dar nu le dau numele până nu-mi spulber și ultimele îndoieli.

Oricum până la 28 mai este mult. Așa că ar fi frumos ca Dragoș Benea să le dea adunarea și să-i prezinte – drept ”Percheziționații”. Aproape sigur nici el nu știe care-s. La ora asta cred că și el le face recensământul.

De mâine mă apuc și eu de dat curs speculațiilor, poate mai fac ceva trafic 🙂 , că l-au luat alții pe tot.

Până atunci ăsta este comunicatul DNA:

”Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în perioada 2005-2012 a unor infracţiuni de corupţie.

În cursul zilei de 17 iulie 2014, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate un nr. de 28 de percheziţii domiciliare în locaţii situate pe raza județului Bacău, între care 3 instituţii publice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii, precum şi al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei. 

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.”

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!