Salon-Auto-2013-45În duminica alegerilor pentru Parlamentul European (25 mai) băcăuanii vor avea un motiv în plus pentru a ieși din casă 🙂 : cea de a treia ediție a Salonul Auto Regional Moldova 2014 (SAR Moldova).

Cu o săptămână mai devreme (duminică, 18 mai) de la ora 17.00, în centrul municipiului va avea loc o manifestare a organizatorului SC Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău SA, împreună cu participanții la eveniment, ce are ca scop promovarea evenimentului în rândul publicului băcăuan.

SAR Moldova își va deschide porțile pe 23 mai 2014, începând cu ora 10.00.

Evenimentul, ajuns la a treia ediție, aduce în Bacău, începând cu anul 2012, cei mai importanți jucători din sectorul auto.

Timp de trei zile, până duminică, 25 mai, firme de profil din România vor prezenta publicului larg o gamă diversificată de autoturisme, produse și servicii de cea mai înaltă calitate.

Evenimentul va avea loc la Centrul de Afaceri și Expoziții „Mircea Cancicov” Bacău, în Pavilionul Expozițional numărul 1 și outdoor în fața Pavilionului.

Expoziția cu vânzare cuprinde o zonă generoasă cu cele mai noi modele de mașini, pistă de karting, mașini pentru test drive, oferite de brand-uri renumite. De asemenea, vizitatorii se pot întâlni cu vedete precum Roxana Ciuhulescu și Cătălin Măruță.