Dragnea BeneaLiviu Dragnea e la fel de puternic, sau de slab, ca duminica trecută. Cred că impactul mediatic ar fi fost mult mai puternic și mai pozitiv dacă și-ar fi ras mustața jupânească.

Au apărut tot felul de comentarii care de care mai abacadabrante despre „înfrângerea baronilor”, „despre dictatorul din PSD” etc.

Alegerile interne din PSD au avut cu totul alte roluri. De exemplu: cel al băgatului în seamă poporului PSD. Ar mai fi numărarea a activiștilor morți de la ultimele alegeri și de înlocuire a lor, verificarea rețelei de partid.

Acum va începe remaierea găurilor din ciorapi.

Nu e nicio nenorocire că Dragnea s-a legitimat ca mare jupân prin votul poporului PSD.

Susținătorii săi sinceri zic că idolul lor politic nu va mai putea fi dărâmat de „baroni”. Adică va fi puternic și va conduce ferm și magistral partidul.

Dacă însuși Dragnea ar crede asta ar fi un prost (politic). Cu siguranță nu-i cazul.

În realitate tot baronii i-au oferit această largă majoritate. A fost chiar o demonstrație de forță baronilor.

Eu sunt convins că dacă Turcea, Osoloș, sau chiar Necula ar fi fost contra lui Dragnea, rezultatele din Buhuși, Oituz și Bacău ar fi arătat mult altfel. Aș îndrăzni chiar un alt prognostic. Dacă Benea sau Vlase n-ar fi vrut „liniște” de la Centru, rezultatele din Bacău ar fi fost catastrofale pentru jupânul cu mustață.