Targ-Turism-Bacau-2014-3Adică, începe a doua ediție a Târgului Regional de Turism denumit de organizatori (extrem de inspirat 🙂 ) „Vacanța” Bacău 2015.

Așa că de vineri, 20 martie, timp de trei zile, la Centrul de Afaceri și Expozițional ”Mircea Cancicov”, veți putea alege ”dintr-o gamă variată de oferte și veți putea beneficia de reduceri pentru pachetele turistice achiziționate pe loc”

Alături de organizatorii de la SC Centrul de Afaceri și Expozițional SA mai vin cu numele și ceva șefi Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România și Autoritatea Națională pentru Turism. Cel puțin ultima nu cred că face ceva, dar fără ”patronajul” căreia nu se poate. E dă ștaif, așa.

Au confirmat participarea  (adică ăia pe care-i găsiți acolo) tour-operatori, agenții de turism, unități de cazare și alimentație publică, unități de agrement, transportatori, asociații de promovare în turism, Primării și Consilii Județene din Regiunea Nord Est, precum și principalele organizații și patronate din turismul românesc.

Operatorii de turism vor oferi clienților inclusiv pachete speciale cu reduceri, de tip ”early booking”, ”last minute” și ”luna de miere”.

Vizitatorii vor putea participa la tombola cu premii unde pot câștiga un sejur de două persoane într-o vacanță de vis pentru șase zile.

De asemenea, vor avea posibilitatea să afle ultimele tendințe în domeniul turistic și vor primi consultanță de specialitate pentru a putea alege cele mai bune pachete de servicii.

Pentru a ajunge la Centrul de Afaceri și Expoziții ”Mircea Cancicov”, se asigură transportul cu linia internă numărul 3, cu plecare de la FNC, la orele 9.50, 11, 12.10, 13.20, 14.20, 15.40 și linia externă de la Autogară spre Luizi Călugăra.