f5Preacinstitul Costică, cel cu dezvăluirile despre Benea, are un adevărat salon auto acasă. Toată lumea ştie că Rusu are mărci sclipicioase, pe care Simovici nici nu visa să le aducă atunci când a inventat salonul auto în Bacău.

În ultima perioadă, însă, invidioşii i-au scos tot felul de vorbe. Cum că-i faliment curat, că n-are bani nici de motorină. Unii dădeau ca sigură înstrăinarea unora dintre bijuteriile pe patru roţi. Tot felul de prostii dintr-astea scoase din invidie.

Aşa că, joia trecută, nea Faliment s-a enervat rău şi a ieşit cu două maşini odată. În parcarea de la fostele televiziuni Costică TV, erau parcate un Ferrari şi un Bentley.

Adevărul este că, în Bacău, rar ai ocazia să fotografiezi câteva sute de mii de euro odată. Aşa că n-am ratat ocazia, deşi era cât pe ce.

După cum se vede Bentley-ul părăsea incinta. Numai Ferrariul stătea liniştit la umbra dudului, ca un armăsar ce-i, legat de gardul matului de nea Costitcă, intrat să se revigoreze cu-n rachiu.

Adevărul că pentru specacolul din spatele blocului Costică a riscat de două ori. Odată că fără casco e crimă să dai cheie la căluţul cabrat şi a doua oară că este foarte posibil să le fi văzut vreun creditor cu ceafă lată.

Şi dacă nu le-a văzut live, i le arat eu acum. 🙂 Cel puţin un Ferrari mai are. La legat de dud. Are şi un Bentley.

f6