A3 (2)În acest weekend vă puteți face planuri de reamenajare a garsonierei, apartamentului, casei sau vilei, după buget.

Asta pentru că puteți găsi în același loc o largă gamă de servicii și produse, destinare amenajărilor interioare, exterioare și mobilier, la Salonul Regional de Amenajări interioare, exterioare și mobilier ”EXPO AMBIENT DESIGN”.

Manifestarea este organizată de SC Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău SA, în parteneriat cu Uniunea Arhitecților din România – Filiala Bacău-Neamț, Ordinul Arhitecților din România – Filiala Bacău-Neamț și UGIR 1903 – Filiala Bacău. 

Au confirmat participarea firme din domeniul amenajărilor interioare și exterioare, producători și distribuitori de mobilă și decorațiuni, producători şi distribuitori de materiale şi componente prefabricate pentru construcţii civile şi industriale. Vizitatorii, dar și firmele interesate, vor putea afla despre ultimele tendințe în domeniul design-ului de interior și exterior și vor beneficia de consultanță în arhitectură și proiectare în construcții.

A3 (3)„Expo Credite & Oferte Imobiliare” oferă mai mult decât un cadru de simplă expunere sau promovare, favorizează relaționarea directă între ofertant și client, într-o manieră imparțială și corectă. Târgul se adresează atât persoanelor fizice cât și celor juridice, interesate de informații pentru obținerea oricărui tip de credit, a unei forme de finanțare, sau de ofertele disponibile pe piața locuințelor.