Vrânceanu – out/ Scripăț – președinte

DSC_0017Traian Băsescu a tranșat, astăzi, conflictul din organizația județeană a PMP Bacău.

Scurt, într-o ședință de analiză a rezultatelor în alegeri, Băsescu l-a demis pe Ion Vrânceanu din fruntea județenei PMP, dând de înțeles că știe în amănunt ce s-a întâmplat la Bacău.

Organizația, condusă până astăzi de omul de afaceri din Tîrgu Ocna, a fost singura din țară care nu a avut listă de candidați la Consiliul Județean, fiindu-i respinsă de Biroul Electoral.

Remarca a fost făcut de Băsescu la ultima vizită în Bacău. Astfel, era de anticipat decizia de astăzi.

În locul său a fost numit Constantin Scripăț, fostul candidat la Primăria municipiului Bacău.

Vrânceanu încercase, zilele trecute, să scape de acesta prin demiterea din PMP, alături de Ion Mâcâială, secretarul general al organizației.

Decizia președintelui Băsescu, limpezește lucrurile și în Consiliul Local Bacău. Scripăț și Mâcâială rămân reprezentanții PMP în noul CL.

 

2 comentarii la „Vrânceanu – out/ Scripăț – președinte”

  1. Vrajeala tot textul sau lipsa de informatie reala.
    In dimineata zilei de 08 iunie ac, Costica Scripat a fugit sa se planga la Basescu, asta fiind ultima lui sansa. Cand a aflat de toate manevrele lui Vranceanu, cu mult mai multe decat se scrie aici, Base a innebunit de tot. Si, colac peste pupaza, tot ieri l-a impins necuratu si pe Vranceanu sa ajunga si el la Bucuresti si a vrut sa intre in biroul lui Baescu, ca sa ii dea o….ma rog, un tratament pentru hemoroizi….si ce a urmat, da, a fost o demitere scurta si din varful buzelor…..intre doua sorbituri.
    prietenii stiu de ce!….
    in fond, Vranceanu a uitat de proverbul cu cine sapa groapa altuia….

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.