Vineri, la Moinești, rulează filmul de succes „O floare și doi grădinari”

Dragnea și Firea vin să-l susțină pe Cotârleț jr.

Vineri va fi inflație de vedete pesediste în Bacău și apoi în Moinești. Cei cu alergii sunt sfătuiți să-și ia pastilele. La fel trebuie să procedeze și exaltații din tabăra de la putere 🙂

Liviu Dragnea – președintele PSD, Gabriela Vrânceanu Firea-Pandele – primarul Capitalei și Florian-Dorel Bodog – Ministrul Sănătății (așa am aflat și eu cum se intitulează domnia sa) sunt numele certe (deși informația-i pe surse, încă). Ar mai putea apărea vreo vedetă însă, la acestă oră, n-am asemenea informații.

„De la ora 10.30, la Spitalul Județean de Urgență Bacău – Amfiteatrul Maternității, va avea loc ședința extraordinară comună a Consiliului Local Bacău și a Consiliul Județean Bacău.

La ședința celor două foruri locale reunite vor participa și ministrul Sănătății Florian-Dorel Bodog și managerul general al Școlii Naționale de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar, prof. Cristian Vladescu”, aflăm dintr-un comunicat primit de la Primăria Bacău.

Știu că se va inaugura „Radioterapia”, după care se va merge în Moinești pentru o altă inaugurare la Spitalul condus de Cotîrleț senior și, evident, pentru a da un semnat de susținere a juniorului.

Așteptăm răspunsul ALDE și PNL.

Dacă Tăriceanu și-a programat aproape sigur o deplasare în Moinești, de la PNL îmi vine greu să nominalizez pe cineva, că Iohannis sigur nu vine.

 

Un comentariu la „Vineri, la Moinești, rulează filmul de succes „O floare și doi grădinari””

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.