Uniunea şchioapă

 Stavarache l-a tratat, din nou, cu flit pe Hrebenciuc. Pentru prima oară în istoria USL Bacău s-au întâlnit reprezentanţii celor trei partide la aceeaşi masă. Randevuul a avut loc joia trecută la Centrul de Afaceri “Mircea Cancicov”, departe de ochii ziariştilor care s-au obişnuit ca acolo să fie o parcare goală. De la PSD a venit Viorel Hrebenciuc (deputat, preşedinte PSD Bacău), Dragoş Benea (vicepreşedinte PSD şi preşedinte CJ Bacău), Virgil Mândru (preşedinte municipala PSD Bacău), de la PC – C-tin Avram (preşedinte PC Bacău) şi Viorel Ilie (primar Moineşti, preşedinte executiv PC Bacău) iar de la PNL Ionel Palăr (deputat, vicepreşedinte PNL Bacău), Cornel Pricope (preşedinte municipala PNL Bacău) şi Claudiu Năstase (consilier judeţean PNL). Practic, PNL a trimis o garnitură sub nivelul celorlalte două partide aliate, incapabilă să negocieze sau să decidă ceva.

Cauza e una singură: preşedintele PNL refuză să dea ochii cu Viorel Hrebenciuc, din motive pur electorale. Îi convine de minune USL-ul, însă refuză poza alături de Hrebenciuc, să nu zică alegătorii că sunt aliaţi, deşi asta e realitatea. Teoretic ar fi trebuit să-l întreb pe Stavarache de ce nu s-a dus, însă ţin nespus de mult atât la primar cât şi la USL, şi nu am vrut să se întâmple vreo declaraţie penibilă. Ori minţea şi atunci ar fi fost jenant, ori spunea adevărul şi atunci USL-ul ar fi fost într-o situaţie delicată.

Tot am aşteptat să aflu ceva relevant de la această întâlnire, însă, nica. Virgil Mândru, cel care a dezvăluit că a avut loc această întâlnire, a refuzat să dea prea multe detalii, negând că s-ar fi vorbit cu listele de candidaţi în faţă. Deci, acolo ori nu s-a discutat nimic decât bălării şi generalităţi, ori vreunul le-a dat de jurat, ca la ţigani, să nu zică nimic. Eu merg pe principiul că unde se adună trei români se pune de-o bârfă, darămite unde sunt reprezentanţii a trei partide. Una din părţi tot va fi nemulţumită la următoarele întâlniri. Aşa că am răbdare.

5 comentarii la „Uniunea şchioapă”

  1. I-a stropit rau primarul si de data asta.Nu ma pricep dar nici nu cred ca merita altceva comunistii rosii.Cu groaza imi aduc aminte cand calareau primaria.Doamne fereste !

  2. Ce tot vorbiti de Stavarache? Tot ce face este produsul cumulului a doua mari frustrari: a sa si a prietenului sau de hotii Constantin Apostol!

  3. MANDRU este sluga lui Sechelariu, la care ii curg mucii si raporteaza tot ce se intampla in PSD. Este un arivist, capos si lipsit de caracter care va duce PSD in balarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.