Teleormănenii care schimbă stâlpii E-ON

S-a umplut Buhușiul de autoutilitare și autoturisme înmatriculate în Teleorman.

Muncitorii care au venit cu ele se recomandă simplu: „suntem de la Teldrum”.

Ei schimbă stâlpii E-On, ăia de lemn de pe vremea lui Lenin cu unii de beton. De multe ori sunt repoziționați din curțile oamenilor pe domeniul public, adică pe trotuare. Ca să nu cumva

Toată lumea din primăria orășelului tremură când vine vorba de teleormăneni. Șefii de direcții au grijă ca importanții ăștia să aibă frontul de lucru asigurat. Mută rețele, improvizează, se dau peste cap. Rețelele CRAB-ului se curbează instant pe lângă stâlpii E-ON, fac niște bucle de toată frumusețea (foto).

Eu auzisem de profesionalismul, capacitatea și determinarea celor de la Teldrum, dar să prindă lucrări tocmai în Moldova mi se pare cam mult.

Lăsând gluma la o parte, părerea mea este că avem de a face cu o formă mascată de taxă de protecție. E-ON știe că n-a respectat caietul de sarcini de la privatizare, iar Dragnea, care are toate butoanele, răcnește la multinaționale.

Cam așa funcționează statul paralel. PSD privatizează, jupânul PSD ia taxă de protecție.

Un comentariu la „Teleormănenii care schimbă stâlpii E-ON”

  1. Aparent, ,,lumea =electoratul” din Buhusi si tara, nu intelege si nici nu banuieste ca lucrarile sunt finantate de Guvernul Romaniei( guvern PSD-ALDE),prin Programul National de Dezvoltare Locala,cu scopul de a ,,dezvolta cu DRENAJ” bani publici din buget, in folosul firmelor PSD sau agreate de PSD! Cu acest scop guvernul PSD a cuprins in strategie, acest program PNDL,(cica de dezvoltare locala}, pentru a putea extinde ,,furtul” la nivel national! , altfel cum ajungea ca firma TELDRUM=( dragnea de Teleorman), sa execute lucrari la BUHUSI, in detrimentul firmelor din Buhusi, sau judetul Bacau. Asta e secretul sustinerii pentru Dragnea din partea majoritatii PSD din Moldova.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.