Profi – noi standarde pentru Buhuși

6 decembrie 2017 | Print Profi – noi standarde pentru Buhuși

În Buhuși, pe strada Al. I. Cuza (la Elegant), s-a deschis cel mai mare magazin Profi din oraș, în format standard.

Unitatea are aproximativ 550 mp. Investiția a generat și 20 de noi locuri de muncă.

 „Susținem investitorii serioși, indiferent de culoarea politică sau de culoarea pielii. O să susțin întotdeauna investițiile menite să ridice standardele în orașul nostru. De acestă dată este vorba nu doar de comerț. Deschiderea acestui magazin a presupus inclusiv schimbarea întregii zone, a pietonalului, a fațadei”, a declarat primarul Vasile Zaharia, prezent la tăierea panglicii.

În ultima zi din noiembrie, PROFI a deschis simultan opt magazine la Botoșani, Buhuși, Constanța, Fărcășele, Huși, Iași, Independența și Turnu Măgurele, stabilind astfel un nou record în retailul romanesc: 32 de inaugurări într-o singură lună.

PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din România.

, , , ,

 

Un comentariu

  1. Adrian Cocea

    „schimbarea întregii zone”… Primarul nu a văzut, sau nu a vrut sa vadă, și zona din spatele magazinului : rampă de acce deasupra gurilor de canalizare, aparate de aer condiționat, platforme betonate, instalații exterioare de evacuare wc, montate fără aprobări, fără autorizații, fără proiecte. …
    „zona pietonala schimbată” inseamna doar trotuarul pentru accesul în magazin care au fost nevoiți sa-l facă deoarece și-au mărit spațiul pe spațiul public, parcarea rămânând la fel.

Trackbacks

Lasa un comentariu

Te rog, ai in vedere: Moderarea comentariilor este activa si poate amana publicarea comentariului. Nu este nevie sa retrimiti comentariul.