Primarul Avarie

Am fost plecat din Bacău, puțin, cu trebi administrative într-o zonă aproape civilizată. Când m-am întors obosit și plin de praf, am fost invitat să-mi rehidratez tenul și alte părți sensibile într-un lighean de apă.

În acestă dimineață m-am felicitat că am avut intuiția să păstrez, tocmai de la avaria precedentă, vreo 10 bidoane cu apă în balcon.

Toată lumea zice de primar și nu de bine, după cum probabil ați intuit.

Dacă e sau nu vinovat puțin îi interesează pe oameni. Dar parcă toate se întâmplă în mandatul său. Eu nu mai știu câte avarii de astea au fost în ultimii doi ani, că ne-am învățat cu ligheanul ca țiganul cu scânteia.

Dacă le mai adăugăm pe alea de la CET imaginea de oraș avariat e perfect conturată. Iar lipsa șantierelor publice dă impresia că nu se face nimic.

Nici Lăcustă Vodă n-are nicio vină că, în anul înscăunării sale, holdele moldovenilor au fost rase de insectele de la care i se trage porecla domnitorului, însă istoria l-a consemnat așa, Lăcustă Vodă.

Tare mi-e să nu pățească asta și Cosmin Necula. Adică să rămână cu o etichetă de asta, ca-n titlu.

Un comentariu la „Primarul Avarie”

  1. Il gasesc total incompetent pe acest primar, consider ca este cel mai slab, prost edil care l-a avut Bacaul in ultimul deceniu. Daca intrati pe ”domnule.primar.ro”, veti vedea ca de un an si ceva incoace, nici macar nu se mai oboseste sa raspunda la sesizari, dar sa mai si faca ceva. Este la ora actuala orasul gunoaielor, avariilor, gropilor, din ceea ce a lasat Sechelariu, pe vremea caruia era cel mai curat oras, s-a ales tot praful. Nu astept sa am primar pe cel mai cinstit si corect om de pe pamant, dar doresc sa vina in aceasta functie, un om gospodar, capabil de gospodarirea unui oras, sa stie in primul rand, ce inseamna asta, iar in al doilea rand sa aiba iubire si respect de oameni, de concetatenii din mijlocul carora a fost ales.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.