Primăria vrea să pună mâna pe clădirea Poștei din centrul Bacăului

Imobilul în care funcționează Oficiul Poștal nr. 1 din Bacău și care se află în proprietatea CN Poșta Română a devenit obiectiv al administrației Necula.

Primarul  municipiului a anunțat, în treacăt, în ultima ședință a Consiliului Local, că a făcut diligențele pe lângă ministrul Comunicațiilor, băcăuanul Lucian Șova, pentru preluarea clădirii din centrul municipiului și transformarea acesteia în sediul Primăriei, invocând condițiile improprii de lucru din actualul sediu.

Intenția de preluare și demersurile întreprinse pe lângă ministrul Șova mi-au fost confirmate astăzi de viceprimarul Constantin Scripăț, invitat în emisiunea „La pas prin Moldova” (emisiune ce se va difuza vineri, de la ora 18.00 pe postul regional de televiziune TeleMoldova).

Clădirea, lipită de sediul Primăriei, este una dintre puținele imobile din municipiul Bacău cu statut de clădire de patrimoniu și este destul de bine conservată.

 

3 comentarii la „Primăria vrea să pună mâna pe clădirea Poștei din centrul Bacăului”

  1. Cred ca e o gluma nu este normal ca daca sunt la putere sa scoata proprietarii afara din casa si sa puna mana pe imobilul care este proprietatea postei. Cred ca e o greseala, nu cred asa ceva. Rog pe d-,l primar Necula sa iasa public sa raspunda la asemenea acuzatii foarte grave din punctul meu de vedere.

    1. Dar nu-i nicio acuzație. E pur și simplu o consemnare jurnalistică dintr-o ședință publică. Asta a zis, asta am scris. Sub ce formă se va face (dacă se va face), închiriere, concesionare, transfer de proprietate, rămâne de văzut.

  2. Nu ma mira, Valerian Vreme (cel mai slab ministru din istoria Romaniei) a desfiintat Directia Regionala de Posta Bacau, mai multe oficii postale si in final Centrul Regional de Tranzit Bacau.
    Ce va face domnul Lucian Sova, ramane de vazut… eu sper ca din pozitia in care se afla sa ajute cu ceva posta din Bacau si nu sa o distruga. Ar putea ramane in istorie cu ceva extraordinar, reinfiintarea celor doua institutii (DRP si CRT).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.