Primăria Bacău blochează lucrările la strada Aeroportului

Săptămâna trecută, imediat după ce au asistat la dărâmarea vechiului turn de control, autoritățile băcăuane au semnat contractual de modernizare a principalei căi de acces dinspre oraș spre aeroport, adică strada Aeroportului.

Nu m-am grăbit să scriu despre eveniment, din cauză că nici autoritățile nu s-au grăbit deloc cu realizarea proiectului. Știrea-i oarecum atemporală.

După ce a lălăit-o Primăria vreo doi ani, străduța a fost trecută la Consiliul Județean. Ăștia au scos-o la licitație, s-a desemnat și câștigătorul, SC CONEXTRUST SA (asta e de bine). Acum s-a semnat și contractul. Doar că aici se oprește jucăria.

Cineva important din Primărie a întârziat ceva legat de niște rețele, nu știu exact ce, nici nu-i treaba mea. Însă, e ca-n filmele cu proști.

Să ai totul, bani, constructor, timp bun, și să nu poți da ordinul de începerea lucrărilor din cauza ta mi se pare un soi neputință endemică.

Practic s-a amânat totul aproape un an de zile.

Grav este că vinovații deși au nume nu vor răspunde. Cam ca la CRAB. Acolo s-a vorbit de Rădulescu, primarul Necula chiar i s-a cerut demisia. Aici s-a vorbit de Mateuță și/sau Chindruș. Numele au fost aruncate de însuși Benea. Însă, ciuciu și cu ăștia.

Eu nu sunt convins că e vorba doar de Rădulescu sau Mateuță sau Chindruș. Că dacă era vorba doar despre ei zburau demult. E un pic mai încurcată, cel mai probabil voit.

2 comentarii la „Primăria Bacău blochează lucrările la strada Aeroportului”

  1. Nu inteleg ce tot cauta dl Benea in aceste conferinte? Nu cumva treaba lui e in parlament? E mai prezent acum in conferinte si evenimente din Bacau decat cand era Presedinte de Consiliu Judetean. Dupa ce ca nu a facut nimic pentru comunitatea aceasta vreme de 12 ani, mai are 3 ani ca parlamentar in care nu face nimic…nu ne incalzeste prezenta lui in Bacau, ba din contra, cred că le creeaza probleme mari de imagine si celor din PSD care au rămas aici. Ca să nu mai vorbim că dacă tot vrea să pară important in Bacău, ar trebui să-l sprijine pe primarul incompetent nu să-l lase să-si rupa gatul. Dezastrul din Bacău este cauzat de Benea – prin incompetență, materialism, orgoliu, sabotarea proiectelor bune dacă nu se întorcea la el ceva, prin nepăsarea față de incompetența celorlalți.

  2. Stau, citesc articolul de câteva ori, mă mir şi vă întreb: chiar ați crezut că acest…primar face ceva pentru oraş? Domnilor edil care să mai facă ceva precum d-nul Stavarache nu o să mai vadă oraşul!!! Iar am de primit de la ,,corecții” Bacăului…

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.