Portiere deschise la BMW (foto)

25 martie 2016 | Print Portiere deschise la BMW (foto)

IMG_4392Automobile Bavaria Group a deschis prima locaţie BMW din Bacău, un nou showroom pentru vânzările de automobile rulate şi îşi extinde aria operaţiunilor de service pentru marca BMW  în zona Moldovei.

Noua reprezentanţă BMW din Bacău, cea de-a 12-a din reţeaua de dealeri BMW Automobile Bavaria Group, este situată în apropierea oraşului, pe raza comunei Nicolae Bălcescu, DN2, Km 278-300.

Deschiderea oficială este marcată printr-un eveniment de tip “Porţi Deschise” în perioada 24 – 26 martie şi include o prezentare completă a serviciilor post-vânzare, a showroom-ului de vânzări automobile rulate, a ofertelor promoţionale ale momentului oferite clienților și sesiuni de test drive cu toate modele BMW disponibile.

La deschidere a dat autografe Ilie Năstase.

Nu pricep de ce la o reprezentanță auto evenimentele deschise publicului să se numească ”porți deschise”. Ce, BMW-ul are poartă sau portieră?

, ,

 

Lasa un comentariu

Te rog, ai in vedere: Moderarea comentariilor este activa si poate amana publicarea comentariului. Nu este nevie sa retrimiti comentariul.