Politica și locurile în creșe (video)

img_0414Viceprimarul Dragoș Ștefan și-a promovat în ședința de Consiliu Local, de astăzi, proiectul de hotărâre privind înființarea de noi grupe de creșă în municipiul Bacău. Ce a ieșit vedeți în filmare.

Totuși, la votul final, 20 de consilieri au votat pentru aprobarea hotărârii, iar doi s-au abținut.

După cifrele din expunerea de motive, eu zic că e foarte bine că se face. Juridic nu mă bag, bine că are cine-și asuma 🙂 .

Însă, din punct de vedere electoral, că tot mai este o lună și jumătate până începe campania pentru parlamentare, Opoziția din CL a fost lăsată în ofsaid clar.

Consilierii PSRo n-au avut reacție, adică n-au punctat deloc.

Iar de la liberali s-a auzit doar avocatul Miclăuș, care a părut contra, deși s-a abținut de la vot, iar colegii săi au votat pentru. Eu aș fi mers pe tonul grijuliu, ca de mamă, a doctoriței Lazăr, care s-a interesat de spațiu, de circuite, în rezumat de condiții.

Oricum, să combați 30 de minute la un proiect de hotărâre, care apoi se aprobă cu 20 de voturi pentru și două abțineri, mi se pare mult prea mult.

Un comentariu la „Politica și locurile în creșe (video)”

  1. buna seara nu comentez ,ac, sedinta despre gradinite-crese ,dar vreau si eu sa stiu cand dl primar are de gand sa treaca prin piata centala, sau a uitat ce-a promis ? o bucata de vreme a fost liniste ,acum iar se face discriminare,si RUSINE ,UN CENTRU AGLOMERAT SA NU FIE O TOALETA PUBLICA ,A PROMIS SI CE SA CRED ? E UN PRIMAR UITUC / PARTIDUL SA NU-L VAD LA CERSIT SEMNATURI SAU VOTURI ,A SCHIMBAT PALARIILE MARIILOR SEU MAI BINE ZIS IA LUAT DE PE VATRA SI I-A PUS PE CUPTOR SA NU UITE ANII TREC REPEDE ,CUM NU- NE VEDE SI A UITAT CATEVA LUCRURI IMPORTANTE ASA VOM FACE SI NOI NU-I MAI CUNOASTEM ,JURAMANTUL ,,ASA SA-I AFUTE DUMNEZEU”’

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.