Pod îngust şi panglica scurtă

Panglica a fost tăiată în prezența a sute de băcăuaniPodul de la Mărgineni a avut cele mai multe moaşe din câte evenimente de astea am văzut eu până acum. Şi moaşele aveau cele mai multe funcţii şi mai mari.

: Romeo Stavarache (preşedinte PNL Bacău, primar municipiu Bacău), Crin Antonescu (preşedinte PNL, preşedinte Senat), Dragoș Benea (preşedinte PSD, preşedinte Consiliul Judeţean Bacău), Ioachim Băcăuanu (Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului), Eduard Helvig (secretar general al PNL), Constantin Apostol (președintele ADR Nord-Est).

N-au mai încăput în poză: Viorel Rusu (patronul firmei constructoare), Ciprian Piştea (managerul de proiect), Claudiu Şerban (prefectul judeţului).

Probabil or mai fi vrut şi alţii, deputaţi, senatori, viceprimari, consilieri locali, dar a fost prea îngust podul şi prea scurtă panglica.

10 comentarii la „Pod îngust şi panglica scurtă”

  1. Ne poate cineva explica de ce se cheltuie banii bacauanilor pe astfel de evenimente?
    Ce au facut Antonescu si cu Helwig pentru Bacau?

  2. Cine a tinut panglica? Sau cheltuira o gramada de bani pe panglica de patru benzi juma’? Una peste alta mai glumim, dar am senzatia ca acest edificiu va fi trainic si ce ma bucura este ca Viorel Rusu a demonstrat ca si Bacaul are cu ce. Imagineaza-ti ca eram muslimi. Ce ar mai fi cautat popa pe pod?

  3. Panglicari. Sa repari un pod dupa ce a fost vraiste ani de zile nu e o realizare. Nici sa astepti pana parapetii pasarelei Letea ajung dantela de atata rugina, si abia dupa aia sa ii schimbi. Lucrari normale de mententanta sau renovare sunt prezentate ca realizari marete. E ca si cum ai iesi sa bati covoarele, sau ti-ai vopsi usa de la intrare o data la 20 de ani, si atunci ai astepta presa sa iti mediatizeze „realizarea”. Jenant.

  4. La podul Letea in anul 1996, inainte de inaugurarea statuii lui Stefan cel Mare de la Parcul Trandafirilor (amintiti-va faza cu panza de parasuta care se incapatana sa descopere statuia) au fos inlocuiti stalpii de iluminat de pe pod. Lucrarea a fost facuta de Electrica de atunci. In afara de lampi totul a fost fabricat in tara, mai ales in atelierele Electrica. A fost primul iluminat public proiectat la standarde europene din Bacau. Cred ca inlocuitul balustradelor trebuia facut tot atunci si era treaba primariei, ca bani erau slava Domnului. Statuia a fost dezvelita tot dupa interventia colegilor de la Electrica, cu un utilaj specializat.

  5. Pingback: Se pregătește panglica pentru Mioriței. Când și cine-o taie? - CatalinBejan.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.