Nu-s împăiați. Parol!

8 februarie 2016 | Print Nu-s împăiați. Parol!

impaiatMi-a plăcut ultima ședință a Consiliului Local Bacău. N-am auzit și citit decât critici. Eu zic că a fost exact invers.

Am asistat la o ședință vie, cu argumente, replici tăioase, ridicări de ton  (în limita normelor de bună creștere). Bineînțeles că s-au spus și multe tâmpenii.

Au intervenit în dezbateri chiar și directorii din Primărie.

Voturile negative și abținerile au fost argumentate (mai mult sau mai puțin reușit).

Au fost și câteva miștouri de prost gust dar și ironii fine.

S-au acceptat și două luări de cuvânt din public.

Nu zic că s-au luat decizii bune sau rele, că au avut unii sau alții dreptate, ci doar că a părut a se întâmpla într-un for democratic.

Pentru prima oară, în actualul mandat, am văzut că unii consilieri locali nu sunt împăiați.

, ,

 

Un comentariu

  1. claudiu dorneanu

    Cataline, asa a fost. O reala dovada ca se poate si normalitate. „Secretul” a fost acea interpelare făcută cu calm si adresata de cetateanul Emil Melinte, la începutul sedintei ca premiera absoluta si care a fost despre copiii si familiie in care cresc aceia diagnosticati cu sindrom de autism. De acolo-n colo lucrurile s-au asezat cu totul altfel si oamenii au putut sa dispuna de noblețea dialogului. E un fapt si care se pare ca va avea urmări bune. Doar sa fim cu totii receptivi si sa si participam activ la o viata normala.

Trackbacks

Lasa un comentariu

Te rog, ai in vedere: Moderarea comentariilor este activa si poate amana publicarea comentariului. Nu este nevie sa retrimiti comentariul.