Neștirile săptămânii trecute

Nu se închide niciun spital, nu se reduce niciun pat, nu pleacă niciun medic sau asistent medical.

Maternitatea din Bacău se eficientizează( probabil pe model canadian), spitalul din Buhuși devine mai tare ca AKH Viena, deși aici nu poți face un amărât de antirabic, iar spitalul cu investiții de 10 milioane de euro din fonduri europene, cel din Comănești, va fi tolerat în continuare deși primarul nu merită.

Toate aceste neștiri ne-au fost livrate de însăși ministra Sănătăți venită în Bacău special pentru asta, să ne povestească pentru liniște.

Repet, dacă nu se întâmplă nimic nu văd care ar fi știrile.

Pot trece aici și spitalul Municipal, unde nu se va întâmpla nimic, cel puțin anul acesta. Ne-a anunțat tot doamna de la Capitală. Ea a făcut totul, PSD a făcut totul, dar nu se clintește nimic. Și s-au angajat să mai facă odată totul.

Despre hârâiala dintre Miron de la Comănești și Benea de la Bacău pot spune doar că a devenit clasică spre plictisitoare.

Acest val de neștiri a fost cauzat de dezvăluirea de informații din
masterplanul pregătit pentru regiunea Moldova de către Ministerul Sănătății făcută de Ziarul de Bacău.

În rezumat, PSD (prin Ministerul Sănătății) propune o cascadă de măsuri nepopulare (tăieri de paturi, închideri de spitale etc.) și tot PSD (prin șefa aceluiași minister) salvează tot.

Ultima frază nici n-are logică decât în cheie PSD.

Un comentariu la „Neștirile săptămânii trecute”

  1. Eu n-as fi asa de sigur in legatura cu ce numesti tu ,,dezvaluirea de informati…” Ma curand cred ca le-a facut jocul. Suspectam ca aceasta tentativa (de inchidere sau reformare) asupra spitalelor din Moldova avea ca scop sa-i scoata pe ei, greii PSD, drept invingatori in lupta cu ,,dusmanul de clasa care a vrut sa inchida spitalele”.
    Acum Benea, Pintea, primarii PSD si toti directorii lor acoliti au iesit (chipurile) invingatori pentru ca nu sunt de acord sa inchida/restructureze spitalele care sunt in subordinea … LOR.
    Apoi este foarte suspecta graba cu care bolsevicii au acceptat numai masuri de reorganizare. De ce? prin reorganizare scad costurile, iar PSD exact asta vrea: sa nu mai dea bani. Si asta au obtinut!
    Efectul acestei campanii de manipulare mediatica este vizibil prin valul de comentarii si multumiri aduse pe FBk conducerilor spitalelor ca unor feti frumosi care s-au luptat cu balaurii ce vroiau sa la manânce spitalul…

    Uite aici: https://www.facebook.com/GazetaBuhusi/photos/a.1885999365036409/2025221467780864

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.