Naveta de primăvară a primarilor PNL spre PSD (VIDEO)

În liniște, așa cum este croit partidul lui Ion Iliescu, în mai puțin de un an de la alegerile locale, patru primari băcăuani au migrat dinspre PNL spre PSD-ALDE.

S-a văzut destul de clar la împărțirea banilor de către Consiliul Județean. În timp ce comunele PNL s-au ales cu praful de pe tobă, la Buhoci, Răchitoasa, Pârgărești și Tîrgu Trotuș s-a dat ca la orice UAT cu primar PSD sau ALDE.

Cel mai mișto e că știe toată lumea, inclusiv liberalii ăia mari de la județ (VIDEO). Știu și ei dar n-au ce face. Dacă-i dau afară din partid, n-au făcut nicio brânză. Oricum sunt plecați. Așa poate le mai vine gândul cel bun, și la alegerile europarlamentare sau prezidențiale n-or trage chiar 100% cu PSD, le-or mai face și liberalilor câteva procente.

Evident că știrea-i pe surse și că ăștia migratorii n-or să recunoască niciodată (că-și pierd funcțiile, conform legii).

Tot pe surse am aflat că li s-a promis o nouă „ordonanță Dragnea”, prin care să se legalizeze migrația politică fie și pentru câteva luni.

Poza-i din Deșteptarea de astăzi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.