La Moinești a rămas la fel ca ieri, Valentin Vieru – primar

Valentin Vieru este noul primar al municipiului Moinești. Aș putea zice „și vechiul” pentru că el a asigurat interimatul după plecarea lui Viorel Ilie la București.

Nu voi minimaliza meritul noului edil șef din simplul motiv că dacă ALDE ar fi avut un candidat „greșit” puteau să stea Ilie, Pitu & co și în mâini că tot nu băteau PSD-ul.

Însă, putem să glumim nițel și să zicem că Ilie și-a bătut rău colegii din Guvern. Nici nu mai știu câți au venit în Moinești. Toți pentru prima oară. Oricum, jupânul Dragnea face cât toți miniștrii PSD la un loc.

Cred că și „gloriile locale” au jucat pentru Vieru în meciul cu fostele vedete ale naționalei, din moment ce Belodedici și Dănuț Lupu l-au susținut pe Cotârleț jr.

Concluziile serioase le trag partidele în forurile lor interioare, în baza unor analize serioase făcute de alde Pieleanu. Eu pot doar specula și glumi.

Mă mai întreb doar cât de aproape ar fi fost candidatul PSD de învingător dacă președintele organizației social democrate locale, Sorin Botezatu, n-ar fi plecat, cu arme și bagaje, în plină campanie electorală, la ALDE după o convorbire telefonică mai aprinsă cu șeful județenei, Dragoș Benea, într-o seară de vineri. Informația e pe surse alde, că ălea de la pesede mi-au rămas mici.

Un comentariu la „La Moinești a rămas la fel ca ieri, Valentin Vieru – primar”

  1. breeee, mi-era scarba de ziare, cele doua, ca nu aveai posibilitatea nici sa lasi comentarii la articolele alea de kk despre maretul cotarlet si despre vedetele romaniei care veneau in pelerinaj la moinesti ca la sfintele moaste. ba inca traiesc cu impresia ca cele cateva comentarii, toate favorabile micutului cotarlet, erau plantate la finalul articolului chiar de catre ziaristii care l-au scris. am bunicii din moinesti si le-am intrebat inainte alegeri cu cine vor vota. au zis ca ei ”nu-s prosti sa voteze cu-un copchil chiar si a lui cotarlet si ca s-au sufocat atata amar de vreme cu lemnaru ca nu vor se mai friga din nou cu psd. astia vor sa se introneze mama ca imparatii, sa-si lase tronul unul altuia, nu le mai ajunge!”. desteapta mamaia mea. e drept ca nici nu au avut intre cine sa aleaga, dar decat cotarla mica, mai bine asta nescopit.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.