La 1 TV Bacău e întuneric și liniște

1tv bcÎntunericul și liniștea adâncă au fost provocate de virusul „reviziei”, un fel de Ebola al televiziunilor locale.

Virusul ăsta a mai atacat, nu cu mult timp în urmă, un alt post local, TV Bacău. Vestea proastă este că după două-trei zbateri, fosta televiziune din strada Vasile Alecsandri nu și-a mai revenit. A sucombat de atâtea revizii.

Informația serioasă este că 1 TV a informat CNA-ul de întreruperea emisiei pentru 3 luni, maximum cât permite legislația în domeniu, pe motiv de revizie tehnică.

Neoficial, 1 TV Bacău se va închide dacă nu se găsește un cumpărător serios, sau finanțator.

Nici saitul www.1tvbacau.ro nu mai funcționează. A mai rămas pagina de facebook, neactualizată de la începutul lunii.

8 comentarii la „La 1 TV Bacău e întuneric și liniște”

  1. limbile ascutite si virile ale celor de acolo nu au mai reusit sa functioneze. O fi vorba de impotenta sau de faptul ca 1 tv bacau era o molusca care s-a stins asa cum era de asteptat odata ce patronii goian si Stavarache au ajuns in arest si robionetul cu fonduri publice nu a mai curs.

  2. Cate afaceri cu picioare de gips credeti ca a sustinut Stavarache? Îmi amintesc cu plăcere despre un dialog pe net creat intre mine si deputatul Ciubotaru in care s-a strecurat si fost meu coleg de presa Sebi Sufariu. A încercat cu succes,crezuse dansul,sa mă facă mic-mic. Ce nu stia este ca eu chiar sunt mic si îl admir pe Sebi pentru efortul uman de a isi uita colegii fosti. Astăzi vad bine ca nici el nu mai are unde sa fie coleg,cu el însuși. Păcat,păcat ca s-a stins lumina….

  3. Mai ușurel cu petrecerea! E de rău că s-a ajuns aici. Faptul că-i contestată denotă un anumit grad de sănătate a societății. Nu toată lumea gândește la fel. Ar fi cu mult mai rău să n-avem ce contesta. Se pare că spre asta ne îndreptăm vertiginos.

  4. Vai, Claudelul, uriaș pigmeu al zilelor noastre, cât de înțelept ești tu, cum ai avut tu dreptate…Da, așa este, pe unii dintre foștii colegi îi uiți repede, probabil și pentru că nu au reprezentat nimic ca jurnaliști. Dar eu sunt ferm convins că tu, în sinea ta, ai rămas jurnalist. Se simte, prietene. Mă scuzi că mă strcor și eu pe aici, atunci când se vorbește de mine. Nu voiam decât să te salut și să te asigur că lumina nu s-a stins decât pentru unii.
    Nu te voi uita niciodată. Promit. Sebi

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.