Joi s-a făcut vineri

„Lucrările de remediere a avariei produse în data de 17.07.2018 pe conducta de aducțiune Valea Uzului – Bacău, au fost demarate la ora 20.00 și au ca termen estimat de finalizare 18.07.2018, ora 14.00.

Ulterior, vor începe manevrele de umplere a conductei de aducțiune (aproximativ 48 ore).”

Asta-i ultima informare de la CRAB. După calculele mele iese de-o vinere după amiază.

Deci, nu e joi.

Oricum mă simt puțin vinovat. Când băcăuanii protestau în fața Primăriei eu eram în cadă. Și în acestă dimineață am făcut duș. Deci, până vineri fac naveta, că doar nu v-ați închipuit că dezmățul ăsta s-a desfășurat în Bacău. Nu m-am decis nici dacă îmi voi petrece weekendul în Bacău.

2 comentarii la „Joi s-a făcut vineri”

  1. Dezmăţul cel baban l-au făcut mai degrabă ei, dânşii, tovarăşii ăştia, tocmai prin faptul că ne-au spoliat pe toţi de bunul cel mai de preţ, adică apa, o dată că au lăsat instalaţia aia veche de vreo 4 decenii să mai existe încă, deşi este aproape defunctă, a doua oară, că nu s-au învăţat minte din avariile trecute să mai bage ceva bazine în care să stocheze apă, iar a treia oară, că o dau la-ntors cu spuză după spuză, pardon, scuză, pentru lucrul de mântuială pe care-l fac de fiecare dată când are loc câte o poznă din asta. E o chestie cu specific românesc la cel mai autentic mod, absolut aberant, păgubos şi contraproductiv.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.