Întors acasă cu Porșe (update)

10 mai 2017 | Print Întors acasă cu Porșe (update)

„Întors acasă cu Porșe”  e noua emblemă a Bacăului. Eu zic că prinde mai bine decât fără mașină.

Așa arătăm și noi că avem bani mulți, că suntem importanți.

Poza este făcută aseară, în zona zero, în epicentrul Capitalei tineretului din România. Dacă întreb de poliție (oricare ar fi ea) fac ceva rău?

Eu trebuie să recunosc că nici măcar nu m-a dus mintea vreodată să parchez acolo. Bine, nici n-am autoturismul regulamentar.

Mă gândesc ce ar fi fost dacă în locul mașinii parcate pe trotuar era un tractor cu remorcă pe care scria „cumpăr fer vechi”, sau o căruță cu scoarțe.

”Întors acasă” este lucrarea devenită (declarată) identitate vizuală a Bacăului, măcar pentru o perioadă. Dacă după ce se încheie cu „Capitala tineretului”, Bacovia ăsta va ajunge lângă Vasile Roaită, se va termina instant și cu identitatea asta vizuală și vom rămâne tot cu calul lui Ștefan cel Mare și Catedrala Consiliului Județean Bacău.

UPDATE

Parcarea pe acest trotuar pare să fi devenit o practică. Am primit această poză de la un cititor. Am vrut să repet gluma cu „porșe”, doar că, în franceză, Hyundai se scrie, hiundai se citește și n-are farmec.

 

, ,

 

2 comentarii

  1. zyyg

    Circul zi de zi cu masina in acest oras si evit intotdeauna sa opresc sau sa parchez neregulamentar….si apare asta…

  2. anonim

    HYUNDAI se scrie, HAI-IUNDAI se citeste.

Trackbacks

Lasa un comentariu

Te rog, ai in vedere: Moderarea comentariilor este activa si poate amana publicarea comentariului. Nu este nevie sa retrimiti comentariul.