Începând din seara asta, se va discuta și „de Bacău”

12192647_893039760778940_2018271034_o2015-10-07 11.51.38Începând de aseară, TV KIT are în grila de programe emisiunea ”de Bacău”, singurul talk-show din municipiu.

”de Bacău” va fi difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul orar 18.00 – 19.00.

Emisiunea este moderată de mine și Claudiu Banea iar invitații din platou vor fi din toate domeniile de interes ale telespectatorilor.

Deși a fost conceput, în special, ca un talk-show economic și administrativ, nu vor lipsi dezbaterile pe teme sociale, de învățământ și cultură, politice sau sportive.

„Proiectul „de Bacău ” va acoperi o nișă (sau o gaură, spuneți cum vreți) apărută de vreun an, doi, în piața media băcăuană.

O bună perioadă de timp telespectatorii băcăuani au dus lipsă de emisiuni menite să aducă în dezbatere noutățile, problemele dar și lucrurile pozitive din județ.

Sigur că multora le-a fost mai comod fără o emisiune de dezbatere. Am spus mai comod, nu mai bine, tocmai pentru că eu sunt convins de necesitatea dialogului, a dezbaterii, a soluțiilor găsite în urma unor confruntări de idei.

„de Bacău” e un proiect sincer, fără investitori din umbră. Eu, Claudiu Banea și Dorin Bejenaru suntem investitorii. A fost mai greu decât mă așteptam, însă, ieri, am primit vestea cea bună de la CNA. Așa că în seara aceasta vorbim de Bacău.

Prima emisiune este puțin altfel, un fel de advertorial, în care explicăm ce și cum. E puțin altfel și pentru că o moderează altcineva. Eu și Claudiu suntem pe post de invitați.

De mâine, însă, ne revenim 🙂 .

Programele TV KIT sunt preluate de RCS-RDS în municipiile Bacău și Onești, precum și în orașele Tg. Ocna și Slănic Moldova, dar și de reţelele de cablu din localităţile: Comănești, Dărmănești, Dofteana, Tg. Ocna, Ștefan cel Mare, Asău, Livezi, Sănduleni, Berzunți, Poduri, Berești-Tazlău, Ardeoani, Scorțeni, Valea Budului, Hemeiuși, Gârleni, Racova, Blăgești, Căiuți, Strugari, Cașin, Buciumi, Coțofănești.

Aria de acoperire teritorială a postului este de aproximativ 2/3 din teritoriul judeţului Bacău și este în continuă creștere, având deja acordul cu UPC.

28 de comentarii la „Începând din seara asta, se va discuta și „de Bacău””

  1. Mult succes. Sper sa aveti dezbateri interesante din toate domeniile. Poate gasiti variante de a readuce Bacaul acolo unde era ceva timp in urma, Bafta.

  2. Cataline, o fi moderata de tine, dar nu capata valoare pana nu ma inviti pe mine… 🙂 Oricum, misto tare poza din fundal! 🙂 Bafta!

  3. Badita Ioan Maric

    FELICITARI SI SUCCESE -VA ASTEPTAM JOI 05 .11.2015 LA EXPOZITIEZ ANIVERSARA-SI LANSAREA ALBUMELOR POPESCU CATINC SI IOAN MARIC ORGANIZATA DE INSTITUTIA PREFECTULUI IN COLABORARE CU ASOCIATIEA ARTISTILOR NAIVI DIN ROMANIA-VA ASTEPTAM CU DRAG

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.