Inaugurarea Radioterapiei din Bacău – o mică escrocherie politică

Dragnea, Vrânceanu-Firea-Pandele, Bolog (ministrul Sănătății), la care s-au adăugat toți grangurii pesedeului băcăuan, au inaugurat Radioterapia din Bacău. Doar că Radioterapia nu funcționează.

Nici nu pot zice, cu toată gura, că-i escrocherie electorală, că nu sunt alegeri în Bacău, sunt tocmai la Moinești. Nu pricep foarte clar nici de ce au făcut-o, dar poate mă luminează cineva până la urmă.

Inaugurarea Compartimentului de Radioterapie din cadrul SJU Bacău a fost anunțată oficial. Dragnea Benea, Bolog, Firea, Brașoveanu, Necula s-au plimbat pe acolo. Lucrurile arătau perfect.
Erau și niște tanti și nenea în halate albe, cu ecusoane, cu niște monitoare deschise în față. Am zis și eu ca toată lumea că ăștia-s la serviciu, că de a doua zi acolo se dă cu sănătate.
Am presupus. De ce-ar inaugura cineva un asemenea edificiu nefuncțional? De ce să nu-l inaugurezi când e gata?
Doar că s-a luat un cititor de mine, într-un comentariu. Pe scurt omul zice că inaugurat radioterapie nu funcționează și să-mi fie rușine că dezinformez oamenii.
M-am informat și așa-i. Nu funcționează.

„…stii ce mi se pare mai grav? faptul ca aparatele alea de la radiologie nu functioneaza si pana acum nu a fost tratat nici un bolnav acolo. iar oamenii, dupa ce-au vazut circul cu inaugurarea, au dat navala sa se programeze pentru sedintele de iradiere. cam cat de monstruos sa fii ca sa profiti de speranta unui om care stie ca va muri si ca iradierea ar putea fi ultima lui sansa, dar pe care i-o fluturi pe la nas si apoi i-o arunci la gunoi? ba mai si comentezi chipurile plin de compasiune si grija ca inaugurarea sectiei va aduce alinare multor dureri? si apoi sa pleci si sa lasi sluga sa faca fata blestemelor oamenilor bolnavi de cancer care se vad batjocoriti?
doamne, cat de caine sa fii ca sa faci asa ceva?”

Că ăia din conducere au știut sau n-au știut e important, dar aș putea zice că ne-au obișnuit cu adevărul lor. Ce nu înțeleg, este de ce purtătorii de halate n-au suflat o vorbuliță.

2 comentarii la „Inaugurarea Radioterapiei din Bacău – o mică escrocherie politică”

 1. Ca mai toate inaugurarile din Bacau.
  Taiat panglica, pupat oficialitati si moaste, baut sampania si plecat catre alte zari.
  In urma ramane praful si bacauanii.
  Poti da un exemplu de inaugurare cand obiectivul a fost gata si functional 100%?
  Eu nu stiu care este acela.

  1. sunt din Tg .Neamt si nu imi permit sa fac naveta zilnic ,iar la Iasi lista de asteptare este mai lunga cu o luna decat la Bacau la radioterapie. Am vorbit cu dr Mihaila de la Bacau si mi-a zis sa-mi i-au chirie pe perioada tratamentului, cand paturile sunt goale pe sectie. Cum este posibil in 2019 cu sectie noua paturile sa fie goale,iar noi pacientii sa nu beneficiem de acest lucru. Ministra Sanatatii care a fost in vizita oare stie acest lucru?? acum trebuie sa ma internez la Bucuresti sa pot face tratamentul chiar daca trebuie sa mai astept pana in luna mai!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.