Ilie Bîrzu nu ține loc de Stavarache

BarzuIlie Bîrzu, viceprimarul cu atribuții de primar al Bacăului, a organizat astăzi o conferință de presă „de final de mandat”, un fel de dare de seamă.

Bîrzu a încercat în expunerea sa o delimitare de restul perioadei în care Primăria a fost condusă de Romeo Stavarache sau de Vasile Tescaru.

Foarte corect din punct de vedere al teoriei comunicării publice, doar că analiza reală au făcut-o băcăuanii pe 5 iunie.

Și a ieșit puțin altfel. Liberalii, pe lista cărora Ilie Bîrzu a mai obținut un mandat de consilier local, au decontat din plin cele 3 mandate ale lui Romeo Stavarache.

Salutară inițiativa lui Ilie Bârzu, însă el nu ține loc de Stavarache. Mi-ar plăcea o conferință de presă cu acesta din urmă, sau chiar o emisiune în platoul „De Bacău”.

6 comentarii la „Ilie Bîrzu nu ține loc de Stavarache”

 1. Un tip de treaba, cu multa experienta in lucrul cu oamenii, foarte diplomat . chiar s-a implicat. Pacat ca nu a avut decat 5 luni sa faca ceva. Succes pe mai departe.

  1. Este foarte posibil să ai dreptate, depinde și de context și de cine face aprecierea. Eu zic că am fost doar corect, ținând cont de subiectele abordate de comun acord.

  1. mda …..
   ce a rezolvat Birzu cat a fost primar? punctual, nu abureli.
   el este f bun la ascultat, pupat mosnegi si babe si aprobat tot ceea ce zice interlocutorul, cam atat.
   administratia presupune cu totul si cu totul altceva

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.