Găină „să facă apă caldă”

PSD„Îl rugăm pe domnul Găină să lase apa rece și să facă apă caldă pentru băcăuani”, l-a ironizat Dragoș Benea, președintele PSD Bacău pe directorul CRAB.

În traducere asta nu înseamnă că Răzvan Găină ar trebui să lase CRAB-ul și să treacă la conducerea Termoenergy, ci că ar trebui să-și dea demisia de la conducerea companiei furnizoare de apă, CRAB, și să plece la firma la care este acționar, Branpis. Această companie este responsabilă cu reabilitarea rețelelor Termoenergy.

Ce s-a zis, la aceeași conferință conferință de presă, despre Gabriel Stănică Lupu m-aș plictisi să transcriu fie și numai funcțiile pe care le ocupă la acestă oră.

Înregistrarea integrală a conferinței de presă susținută de Cosmin Necula – primarul municipiului Bacău, Sorin Brașoveanu – președintele Consiliului Județean și Dragoș Benea o găsiți pe DeBacău.ro, iar fragmentul din titlu e pe la minutul 14.30.

În urmă cu o săptămână, pe 23 august, primarul Cosmin Necula a cerut demisia directorului CRAB, Răzvan Găină, și a președintelui aceleiași companii cu capital de stat Gabriel Lupu. Cei doi nu au reacționat în niciun fel până acum.

Un comentariu la „Găină „să facă apă caldă””

  1. „Romeo Stavarache şi Dragoş Benea împart prin Compania Regională de Apă Bacău (CRAB) contracte de mai multe milioane de euro. Firma Branpis, înfiinţată de Răzvan Găină, şeful CRAB, care acum se află pe numele unui apropiat, Dan Brânduşoiu dar şi al socrului lui Găină şi-a adjudecat contracte grase atît la CET Bacău, cât şi la CRAB.”

    sursa: http://www.comisarul.ro/politic/presedintele-cj-bacau-dragos-benea-a-fost-dus-cu-d_134378.html

    „Activitatea Branpis e guvernata de multiple interese politice subterane. Pana recent, intre asociatii SRL-ului s-a aflat si Razvan Gaina, managerul Companiei Regionale de Apa Bacau (CRAB). Acesta a ales sa se retraga, insa o buna perioada de timp dupa iesirea sa din randul asociatilor .Dan Brindusoiu detinator a 50 la suta din partile sociale ale Branpis, este un apropiat al lui Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Bacau. ”
    sursa : http://www.desteptarea.ro/sistemul-care-sifoneaza-la-nesfarsit-banii-bacauanilor-branpis-capusa-care-a-supt-de-bani-sistemul-de-termoficare/

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.