Dorel a lu’ Costică Faliment lovește pe strada Milcov (video)

26 martie 2016 | Print Dorel a lu’ Costică Faliment lovește pe strada Milcov (video)

milcov2milcov1Aseară, Dorel și-a făcut din nou simțită prezența în Bacău. De data asta, în stil mare.

A dat o gaură, la propriu și la figurat, în cea mai bătută de soartă stradă băcăuană, Milcovul. Sute de metri cubi de apă s-au revărsat precum Nilul în câmpiile egiptene.

Că-i Dorel a lui Costică Faliment știu din comunicatele de presă de la Primărie și CRAB, care zic, la indigo, că „ din cauza lucrărilor de modernizare a străzii Milcov din municipiul Bacău, s-a produs o avarie la conducta de apă cu DN 300, la intersecția cu strada Stadionului.”

Echipele „De Bacău” au fost la fața locului, în documentare 🙂 . „Constructorul a finalizat cu succes modernizarea strazii Milcov. Nu arata ca in proiect , dar e ca in Venetia…”, a relatat, la miezul nopții, trimisul nostru special Dorin Bejenaru.

E adevărat că nu l-a găsit pe Dorel, dar imaginile fac toți banii.

Astăzi, zic ăștia de la CRAB că s-a rezolvat.

Aș fi curios despre ce conductă e vorba, așa nouă cu beleaua sau neînlocuita.

Viceprimărița Raluca Năstase, în emisiunea De Bacău, s-a arătat foarte încrezătoare în capacitatea firmei lui Costică F. de a finaliza lucrările, până la data stabilită prin contract. Cred că nu i-a luat în calcul pe Dorei.

, , , , ,

 

2 comentarii

  1. Costin Iordache

    Da’ ce dom’le Milcovu’ nu rau?

Trackbacks

Lasa un comentariu

Te rog, ai in vedere: Moderarea comentariilor este activa si poate amana publicarea comentariului. Nu este nevie sa retrimiti comentariul.