Discreție maximă

22 mai 2017 | Print Discreție maximă

Directorul Spitalului Județean de Urgență Bacău, Adrian Popa, a fost atât de discret vineri, la inaugurarea „radiologiei” și la ședința comună CJ – CL, încât n-apare nici în poze.

Unde mai pui că ar fi fost frumos să aibă și un cuvânt de spus, măcar în fața consilierilor județeni și locali convocați într-un amfiteatru din instituția pe care o administrează, măcar ceva de bun venit și de exprimare a speranțelor într-un viitor glorios al unității spitalicești băcăuane în urma deciziei musafirilor.

La inaugurarea „radiologiei” apare extrem de discret, abia de l-am zărit undeva înauntru. După care iar s-a pitit, de parcă l-a alungat cineva.

Dacă nu l-aș fi văzut personal că era pe acolo (și la ședință și la inaugurare) aș fi zis că-i în vreun concediu, medical ceva.

, , , ,

 

Un comentariu

  1. pescarusul

    pai, tu jurnalist cu experienta, inca n-ai inteles ca totul a fost regizat de benea si sova? evident ca popa, care e pajul lor, e atat de lipsit de importanta incat nici macar nu s-au mai complicat sa pastreze aparentele. stii ce mi se pare mai grav? faptul ca aparatele alea de la radiologie nu functioneaza si pana acum nu a fost tratat nici un bolnav acolo. iar oamenii, dupa ce-au vazut circul cu inaugurarea, au dat navala sa se programeze pentru sedintele de iradiere. cam cat de monstruos sa fii ca sa profiti de speranta unui om care stie ca va muri si ca iradierea ar putea fi ultima lui sansa, dar pe care i-o fluturi pe la nas si apoi i-o arunci la gunoi? ba mai si comentezi chipurile plin de compasiune si grija ca inaugurarea sectiei va aduce alinare multor dureri? si apoi sa pleci si sa lasi sluga sa faca fata blestemelor oamenilor bolnavi de cancer care se vad batjocoriti?
    doamne, cat de caine sa fii ca sa faci asa ceva?

Trackbacks

Lasa un comentariu

Te rog, ai in vedere: Moderarea comentariilor este activa si poate amana publicarea comentariului. Nu este nevie sa retrimiti comentariul.