Cosmin Curelea vrea în Parlament

CureleaFostul primar din Cașin, Cosmin Curelea se vrea deputat. Uite așa, de-a dracului!

„Candidez și din cauză că alianță ALDE – PSD nu a funcționat la Casin. Cică, Benea nu ar fi vrut sa facă alianță în unele localități, printre care și Cașin”, și-a motivat decizia Curelea.

Până acum, el este singurul care s-a exprimat cu toată gura. Ceilalți o spun mai în surdină, mai prin batistă, mai „să vedem ce zice partidul”, „dacă mă vor oamenii”. O fac pe modeștii, dar în realitate se tem să nu fie luați la țintă de adversari.

Curelea n-are ce pierde. Acum 4 ani, l-a bătut Hrebenciuc. La locale de anul ăsta i-au lipsit 38 de voturi să ajungă din nou primar, după ce a pierdut primăria din Cașin în 2012.

El are nevoie de expunere 🙂 și e convins că trece de 7%. „Am făcut ceva calcule, cred ca o să iasă. Mă bazez pe localitățile de pe valea Trotușului, Onești și Tg. Ocna și cele doua comune, Cașin și Mănăstirea Cașin”, mi-a declarat Curelea.

Are o singură necunoscută. Nu știe dacă v-a candida independent sau pe vreo listă de partid. La locale a candidat sub sigla ALDE. E convins că Avram îl ia în calcul.

4 comentarii la „Cosmin Curelea vrea în Parlament”

  1. Nu este singurul care si-a anuntat candidatura la Parlamentare. Si tanarul sportiv Spatariu Vasile va candida din partea PNL . Deja a inceput sa se intalneasca , cu oamenii din Darmanesti, Comanesti, Magiresti, Moinesti, Zemes, Solont. Aduna multi tineri , are priza la public si din ce stim noi PSD incearca sa il convinga sa treaca la ei. Este fost candidat la consilieri judeteni din partea PNL .

  2. Nu e prima dată când participa…..s-a învățat să piardă. Dorinta de a avea mai mult (bani) îl aruncă în lupta. Până când mai alergi după cai verzi, profesore?? Aseaza-te la casa dumitale, în rândul lumii creștine….. lasă terasele și întâlnirile cu bărbații……las-o pe mama cu prelegerile ei despre ,,fete,, si cladeste-ti o familie! Este cel mai sacru lucru pe pământ. Si inca ceva lasă patima si răzbunările meschine, fii pios si demn! Minciuna are picioare scurte si nici nu aranjează un intelectual, cum îți place să pozezi!

  3. Trebuie sa recunosc, sunt deacord cu Antonia, dar apreciez si perseverenta lui Cosmin, da o pata de culoare la alegerile din toamna…omul stie ce are de facut din patru in patru ani, si chiar insista!!!

  4. Știu ca deranjează candidatura mea în toamna….Din acest motiv sant și criticat nejustificat de adversari politici și de pagini false..aruncați cu mahalagisme în mine ! Acum 4 ani am obținut scoruri bune impotriva deputatului Hrebenciuc…peste 10 % pe valea Trotusului în 11 localitati ( când alți liberali fugeau ca dracul de tămâie când auzeau de Hrebenciuc ). Dacă am obținut 10 % acum 4 ani, de ce nu as obține 10% în întreg județul ! PNL oricum este blat cu PSD în județ ! Nu trebuie sa va deranjeze faptul ca un profesor, fost primar ar intra în competiție ! Chiar dacă am pierdut , am pierdut cu o diferență mica de 38 voturi și datorita faptului ca am deranjat mafia lemnului ! Sant singurul candidat de la locale care am avut în programul electoral restricții pt mașinile de mare tonaj care transporta material lemnos și am vrut sa retrag titlul de cetățean de onoare celui care a tăiat pădurile ! Asa ca mai reflectați când criticați ! Ce-ar fi sa intre și alțiI noi în parlament în afară de cei vechi..fiindcă legea avantajează pe aceiași parlamentari ! Le este frica parlamentarilor ca intra altul nou în parlament și le retrage pensiile.speciale ?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.