Consiliul Județean e Primăria Bacău doi

Mai rămâne ca Sorin Brașoveanu să oficializeze căsătorii, că în rest s-a băgat cam la toate.
Consiliul Județean face deja străzi în municipiul Bacău. Spitalul Municipal a fost înghițit de cel Județean. Apa din municipiu e la o societate care aparține Primăriei doar pe jumătate, curățenia orașului va fi și ea cedată.
Mai nou CJ-ul va consolida și blocurile cu bulină roșie.
La sfârșitul lunii august „Consiliul Judeţean Bacău a semnat contractul cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice pentru finanţarea acţiunilor privind reducerea  riscului seismic al construcţiilor cu destinaţia de locuinţe multietajate. Conform contractului, Consiliul Judeţean Bacău va primi suma necesară pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de reabilitare a clădirilor aflate în clasa I de risc seismic din municipiul Bacău”, se arată într-un comunicat al instituției.
E vorba de vreo 11 milioane de euro pentru 5 blocuri.
Mai nou, și festivalurile se împart pe din două.
Poate n-ar fi rău să treacă și pe la insula de agrement sau pe la ce șantiere istorice mai sunt în Bacău.
Mai bine nu, că dacă mă uit la viteza cu care se lucrează la strada Aeroportului sau la chinuiala de la ADIS cu licitația pentru gunoiul Bacăului și a comunelor împrejmuitoare nu-i tocmai idealul meu de eficiență administrativă.

2 comentarii la „Consiliul Județean e Primăria Bacău doi”

  1. E bine că şi-au dat seama măcar în ultimul ceas că nu are oraşul primar. Dar mă întreb: ce măsură luați , domnilor, impotriva lui că a dus oraşul ăsta în halul în care e??? Nu răspunde pentru toate cele făcute sau mai bine zis, nefăcute?

  2. Un om bun la ceva este bun la toate. Oricum d l Brașoveanu este o persoană cu inițiativă. Cinste d lui și nu poți critica activitatea primarului punându-l în antiteza cu d-l Brașoveanu. Poenas Elena

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.