Căldură mare, mon cher!

calduraÎn mediul politic băcăuan se șoșotește că august va fi o lună fierbinte, caniculară chiar, pentru mulți aleși locali. Aceeași prognoză este dată și pentru începutul lunii septembrie.

Temperatura ar urma să fie ridicată nu de fronturile atmosferice din nordul Africii, ci de procurorii DNA.

Deși, puțini sunt primarii relaxați, care n-au nimic pe suflet, doar 15 din cei 93 de edili sunt programați la examenul scris din strada Ștefan cel Mare, nr.4.

Zvonul este unul extrem de intens. Toată lumea-l discută, mai șoptit, mai răcnit. Au auzit ei. sigur. Știu de la băieții cu ceva pe umeri. Treaba-i sigură. Aproape că ești fraier dacă n-ai o sursă de asta, sigură și cu ochii de-o anumită culoare. Și cu toate astea, nimeni nu îndrăznește să avanseze vreun nume, deși toți dau de înțeles că știu ceva mai mult decât spun.

Mă gândesc că o fi ceva adevărat, parcă prea știe toată lumea. N-or fi 15, or fi doar vreo doi-trei, însă, cu siguranță, temperaturile din primăriile băcăuane au depășit de mult pragul de caniculă.

3 comentarii la „Căldură mare, mon cher!”

    1. Mai durează, nu foarte mult. Doar că nu-i vorba TV KIT Bacău, este doar TV KIT. E vorba de aceeași licență, același patronat. Doar grila de programe se diversifică. Și mai urmează niște update-uri, dar, toate la timpul lor:)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.