Budeanu intră în UNPR

Surse din UNPR ne-au confirmat că duminică va fi prezentată piesa de rezistenţă de la municipiu Bacău, Ovidiu Budeanu. Omul de afaceri băcăuan a decis abia aseară să facă pasul, explicându-se astfel de ce nu a fost prezentat la Conferinţa judeţeană a UNPR Bacău, care a avut loc ieri la Direcţia Agricolă. Omul de afaceri a activat până acum doar în PNL, fiind şi candidatul acestui partid la primăria Bacău în 2004. Singura amintire notabilă de atunci nu este scorul electoral foarte mic, ci afişul  electoral în care Budeanu rupe cărămizi. El este proprietarul mai multor firme, între care cele mai cunoscute sunt Centrul comercial Arena Mall Bacău şi Apa-Canal SĂ Oneşti, furnizorul de apă din municipiul Oneşti.  Averea sa a fost cotata la 20-25 de milioane de euro.

Tilibaşa new entry

Singura noutate notabilă de la Conferinţa judeţeană a UNPR Bacău ar fi prezenţa în sală a primarului de la Glăvăneşti Gheorghe Tilibaşa. Partea interesantă este că Tilibaşa face parte din grupul de primari liberali care au pupat deja fularul portocaliu al PDL. Până acum UNPR nu a racolat decât din rândul partidelor de opoziţie. În august au anunţat că vor candida sub semnul vulturului Puiu Ciobanu, primar PC în comuna Dămieneşti, Mihai Dăscălescu, primar PNL al comunei Bereşti-Bistriţa, Mihai Funaru, primar PNL în comuna Luizi Călugăra, Dorinel Horghidan, primar PNL în comuna Pîrjol, şi Ovidiu Adrian Ivanciu, primar PNL în comuna Răchitoasa, În octombrie primarii din Faraoani, Podu Turcului şi Bogdăneşti au trecut la UNPR iar, pe surse, mai sunt vreo doi de genul lui Anton de la Târgu Trotuş.

Vrutul nu costă, pututul da

La Conferinţa Judeţeană a UNPR Bacău, Adrian Mironescu a dezvăluit şi targhetul official: 15% din voturi, câştigarea alegerilor locale în municipiile Bacău şi Oneşti şi în alte 20 de primării şi obţinerea a două mandate de parlamentari.

3 comentarii la „Budeanu intră în UNPR”

  1. Viitoarea super-putere ! am mers aseara prin oras si am ramas impresionat cati tineri,laolalta cu pensionari se indreptau spre sediile numeroaselor organizatii de cartier ale UNPR-ului avand adeziuni trase la xerox in mana si tablouri cu uriasii oameni politici Mironescu Adrian,Bogdan Dan,Budeanu Eugen,Bufnila Ovidiu,Ciuperca Iordache,,,,s.a. Credem ca se va face dreptate ! Patria trebuie sa supravietuiasca! Ei sunt eroii nostri. I-am recunoscut aici intre liderii UNPR Bacau pe SuperMan(liderii aveau chilotii peste pantaloni),pe BatMan(adica omul bat ..beat ),pe Omul Paianjen…la ochi,pe…Neghinita..de la Onesti,pe Mutulica(interpretat de Bufnila la concurenta cu Dan Bogdan-care se lupta si pentru…omu’bat)…o adevarata lume a eroilor..seroPozitivi. Atunci,impreuna cu cei de la Asociatiile de Locatari am hotarat sa mergem sa-i sustinem. Am facut o cheta si am cumparat 8 stelaje de bere Stejaru si patru baxuri de Hanu’ ars-pentru cei puternici. Dupa conferinta…i-am gasit MUCI

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.