Bifa din spatele Prefecturii

Într-un comunicat de presă, liberalii băcăuani au anunțat un marș pentru susținerea moțiunii de cenzură împotriva actualului guvern. Acțiunea va avea loc astăzi, începând cu ora 17.30.

Pare o treabă serioasă, nu? Stați să vedeți traseul: „între sediul PNL Bacău și Piața Tricolorului și retur”. Adică o plimbare prin spatele Palatului Administrativ.

Dacă era vară era chiar mișto, umbră, cafele și sucuri la terasa de la Casa Cancicov. Parcă nu vor să deranjeze.

Cum dracu să fii „principalul partid de opoziție”, inițiatorul moțiunii de cenzură și să-ți aduni oamenii la dos? De ce nu stai cu pieptul în față Palatului Administrativ?

Sunt rupt de gripă, transpir ca un câine, abia vorbesc, dar să mor de nu mă duc la marșul liberalilor, măcar să văd câți adună, că de organizați sunt top. Se anunță prin telegraf sau îți trimit scrisori prin poșta română. Am văzut o altă atitudine la Iași.

Am vaga impresie că diseară liderii PNL mai bifează o acțiune pentru București.

Un comentariu la „Bifa din spatele Prefecturii”

  1. Ce se intampla astazi in Romania va culmina cu o recesiune economică.Analistii o prevăd, prognozele ne arata ca aceasta este inevitabilă si va fi mult mai severa si mai acută. In schimb, datoria externă a României a crescut cu 2 miliarde € in primele cinci luni din 2017 iar românii așteaptă miracole de la guvernarea PSD . Oameni buni, treziti-va!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.