1TV Bacău a (cam) rămas fără şef

1 tvDe mai bine de două săptămâni Edi Solomon a cam plecat. Cică şi-ar fi depus demisia după vreo două confruntări (scandaluri) cu Goian jr., directorul de marketing al postului şi fiul acţionarului principal. Partea care nu s-a cam prea înţeles, ca să nu zic uşor comică, este că nu l-a rugat nimeni să se întoarcă. Situaţia este uşor confuză din cel puţin două motive.

Primul ar fi că Solomon este cel care a întemeiat, din punct de vedere editorial, postul de televiziune asociat primarului Romeo Stavarache şi PNL-ului. (Aş putea zice că a inventat ştirea TV de minim 7 minute :), dar aş fi rău şi nu-mi stă în caracter.) Solomon era un fel de 2 în 1 sau chiar 3 în 1, director-redactor şef-şef personal.

Al doilea motiv ar fi că de la momentul demisiei lui Solomon, televiziunea nu mai are un şef, situaţie absolut anormală într-o instituţie de presă cu pretenţii. Deci nu a fost nimic premeditat din nicio parte.

Surse apropiate lui Goian susţin că acesta nici măcar nu crede că Solomon a plecat de tot (pe bune) şi încă îl aşteaptă să se sucească, cică ar mai fi şi ceva antecedente. Adică astea doua-trei săptămâni se pot considera un mic concediu.

De fapt, informaţia asta cu Solomon plecat de la 1 TV bacău este cam ca secretul lui Polichinelle. Ştie toată lumea, dar nu se exprimă nimeni public.

PS: Solomon este un tip extrem de discret de vreme ce nu am găsit nicio poză cu el, deşi ca director de televiziune ai o anumită expunere publică. Sau poate n-am căutat eu unde şi cum trebuie.

 

4 comentarii la „1TV Bacău a (cam) rămas fără şef”

  1. şi tot din surse sigure se aude că nu îl mai doreşte mai mult de 80 la sută din colectiv. El ar fi luat partea celor care îi erau apropiaţi şi le-a cerut în timp măriri de salariu* neamurilor de pe acolo…

  2. Solomon e un copil destupat.Greseala lui a fost ca s-a intorsu la Bacau. Mai bine ramanea cu legionarii lui, acolo, la Cluj. Buna asta cu cap de soarece…

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.