„Țepari” de Bacău

Două companii, controlate de oamenii de afaceri băcăuani Vasile Ciobanu și Viorel Rusu, au ajuns pe lista “țeparilor”.

Câteodată e instructiv să navighezi pe internet. Astăzi, de exemplu, am redescoperit antițepari.ro. Și am dat peste folderul cu firmele din Bacău. Așa am descoperit falimentarele Prolabac SA, Alti Motors SRL  sau Luvi Trade SRL.

Absolut ciudat mi s-a părut apariția în „baza de date antițepari”( care include radiografii ale firmelor care figurează în CIP (Centrala Incidentelorde Plăţi) cu incidente majore de plăţi la plata cu cec-uri sau/şi Bilete la Ordin) a unor firme “grele”.

Pe listă apar, de exemplu, Barlinek România SA Bacău, fosta Diana Forest, sau Uton SA dar și Psihomed Laboratory sau Aviata SRL Buhuși (producătorul de sucuri).

Însă, de departe cele mai surprinzătoare apariții sunt companiile unor importanți oameni de afaceri, extrem de “solizi” financiar, cu renume bun în acest sens.

Astfel, în „baza de date antițepari” sunt scrise Albrau Grup SRL (firma omului de afaceri Vasile Ciobanu) și Amici SA Bacău (societatea face parte din grupul de firme controlat de omul de afaceri  Viorel Rusu).

Și mai ciudată este lipsa unor „nume grele” din bisnisul băcăuan, renumiți pentru neseriozitate.

3 comentarii la „„Țepari” de Bacău”

 1. Nu-i iutati pe teparii :
  LEHADUS GHEORGHITA
  CARAZA DAN CONSTANTIN
  GRUIA GHEORGHE DIN SILISTEA ,CONSTANTA
  FIUL SAU DE 22 AI GRUIA RAZVAN NICUSOR
  PE SOTIA LUI LEHADUS ,INVATATOAREA LEHADUS MIOARA DE LA „ION CREANGA „BACAU
  SI NU IN ULTIMUL RAND SE PARE SI UN ANUME MIHAI STANESCU DIN BACAU STR 13 SEPTEMBRIE !

 2. Pentru ca acel site prezinta o realitate denaturata si este folosit drept arma politica.
  Nu mai e ceva iesit din comun ca o firma sa intre in CIP, mai degraba e neobisnuit sa nu ai incidente de plata. De regula, aceste BO se platesc dupa o anumita perioada, pentru cecuri deja se face dosar penal.
  Cum vrei sa strici imaginea cuiva, sau sa te razbuni cum il cauti la CIP – tre’ sa aiba ceva… si apoi il canti prin toate ziarele si prin toate blogurile, si pui comentarii peste tot. Nu e o practica nou, e chiar veche, si deja nu mai da nimeni ochii peste cap cand se vede in baza de date de la acesti „antitepari”. Cautati-i un pic pe ei, sa vedeti cine sunt, de ordinele cui asculta.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.